Sterk gepersonaliseerde kledij voor iedereen.

Als professional op zoek naar gepersonaliseerde werkkledij voor zowel jezelf als je werknemers? Als vereniging op zoek naar textiel om jullie te identificeren? Op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf of iemand speciaal? Een gepersonaliseerde sporttenue om jezelf een boost te geven? Er is zoveel mogelijk …

Bij ons kan je terecht voor textiel van A tot Z.

Verschillende druktechnieken mogelijk

Digitaal drukken

DTG (Direct-to-garment printing )

Dit is een vrij recente druktechniek. Met DTG kunnen we zowel foto’s als grafische elementen met hoge resolutie direct op kledij printen. Dit is uitstekende methode voor beelden en logo’s met veel detail en kleurverlopen. De beelden kunnen haarscherp op het textiel rechtstreeks worden geprint. Deze methode is heel gunstig voor het creĆ«ren van modieuze artikelen met veel kleur en kleine oplages.

Digitale transferdruk

Heel handig voor het bedrukken van lastige oppervlaktes

In tegenstelling tot dtg, wordt jouw ontwerp bij een transferdruk indirect op het textiel aangebracht. Eerst printen we je ontwerp digitaal op een klevende folie (= de transfer), waarna we deze transfer met hoge temperatuur op het textiel persen. De hitte maakt de lijm onder de transfer en de inkten vloeibaar waardoor deze in het textiel kunnen geperst worden. Bij het afkoelen hecht de transfer zich stevig aan de ondergrond.

Zeefdruk

Grote oplages? Dan is zeefdrukken ideaal!

Zeefdruk wordt voornamelijk toegepast bij grote oplages. Ook bij deze techniek wordt er rechtstreeks op de ondergrond inkt aangebracht door middel van een zeefraam. De kwaliteit van deze druktechniek is zeer hoog. Zeefdruk is ideaal voor beelden met weinig details  en beperkte kleuren
Bij deze techniek kan er ook in exacte Pantone kleuren worden gedrukt op textiel.

Borduren

Voor dat net ietsje meer uitstraling

Borduren geeft uw kledij een trendy en chique uitstraling . He is ideaal voor textiel met een grove structuur en kledij die houdt van een hete wasbeurt. Borduren is dan ook een erg duurzame manier om kledij te voorzien van personalisatie.

Specials

Inside neck print, re-labeling, hangtags en nog zoveel meer.

Wil je jouw textiel graag voorzien van nog meer personalisatie zoals een eigen label, patch, hangtag en/of verpakking? Vraag naar onze mogelijkheden.

Flock