Fashion

Een wereld waarin je kleding niet alleen een uiting is van stijl, maar ook van jouw unieke persoonlijkheid. Dat is precies wat gepersonaliseerde kleding mogelijk maakt. Door middel van borduring, direct-to-film (DTF), en direct-to-garment (DTG) printing kunnen kledingstukken worden getransformeerd tot ware kunstwerken die jouw verhaal vertellen.

Workwear

Werkkleding is niet alleen functioneel, maar ook een belangrijk onderdeel van de professionele uitstraling van een bedrijf. Door middel van personalisatie met borduring, direct-to-film (DTF), en direct-to-garment (DTG) printing kunnen werkuniformen niet alleen de identiteit van het bedrijf weerspiegelen, maar ook het teamgevoel versterken.

Horeca & retail

In de horeca en retailsector is het belangrijk om niet alleen een professionele uitstraling te hebben, maar ook om op te vallen en de merkidentiteit te versterken. Met behulp van personalisatie door middel van borduring, direct-to-film (DTF), en direct-to-garment (DTG) printing kunnen horecakleding en retailuniformen worden omgetoverd tot ware visitekaartjes voor het bedrijf.